piatok 29. mája 2015

Kokosové kmene

  • 250 g kokosu
  • 100 g sušeného mlieka
  • 1 salko
  • červená potravinárska farba
  • 1 polievková lyžica kakaa
  • čokoláda a kokos na obaľovanie








1. Zmiešame kokos, sušené mlieko a salko. Vypracujeme tuhé cesto.








2. Cesto rozdelíme na tri rovnaké časti.

3. Jedna časť ostane biela, do druhej pridáme zopár zrniečok červeného potravinárskeho farbiva a do poslednej jednu čajovú lyžicu kakaa.

 
4. Z každej časti cesta ušúľame dlhší šúľok a následne ich poukladáme na seba a spojíme šúľaním




5. Povrch potrieme čokoládou a vyváľame v kokose.


 
 

 
 
 
6. Kokosový kmeň necháme stuhnúť a nakrájame na úhľadné kúsky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára