- 400 ml kakaových keksov
- 7 lyžíc rozpusteného masla
Plnka:
- 1kg krémového syra
- 500 ml salka
- 4 vajcia
- 90 ml hladkej múky
Zdobenie:
- čerstvé jahody
- šľahačka
- tortové želé
Cesto som si pripravila zo zmixovaných kakaových BB keksov a rozpusteného masla. Všetko som to potom nasypala do tortovej formy a poriadne utlačila na dno.
Plnka pozostáva z krémového syra, ktorý som rozmiešala so salkom a pridala som 4 žĺtka. Následne som do masy postupne pridávala hladkú múku. Na záver som zľahka zamiešala bielkový sneh a plnku som naliala do formy.
Koláč som piekla na 150 stupňov asi 75 minút, dobrý je vtedy keď povrchu mierne popraská.
Po upečení som cheesecake nechala vo forme a na vrch som poukladala čerstvé jahody, ktoré som poliala tortovým želé. Tortu som ozdobila šľahačkou a do rána som ju nechala v chladničke a samozrejme neustále som na ňu myslela.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára