Stránky

pondelok, 22. augusta 2016

Banánový chlebový puding

  • 1 toastový chlieb
  • 4 banány
  • 3 vajcia
  • 1 pohár mlieka (250 ml)
  • 2 polievkové lyžice vanilkového cukru
  • polovica polievkovej lyžice škorice








1. Chlieb nakrájame na malé kocky a na plechu ich necháme v rúre 5 minút pri teplote 180 stupňov.

 
2. V miske si vidličkou roztlačíme banány.


3. Pridáme vanilkový cukor a škoricu.


4. Zamiešame vajíčka a mlieko.

 
5. Na záver pridáme opečený chlieb a poriadne premiešame. Takto pripravené cesto dávame do formičiek na muffiny.


6. Upečieme pri teplote 180 stupňov 20 minút.


7. Podávame ešte teplé so zmrzlinou a parížskou šľahačkou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára