- 1 hrnček lieskovcov
- 1 hrnček vlašských orechov
- 1/4 hrnčeka brusníc
- 1/4 hrnčeka hrozienok
- 1 a 1/4 hrnčeka datlí
- 2 polievkové lyžice kakaa
- 1/2 čajovej lyžičky škorice
- kôra z dvoch pomarančov
1. Vykôstkované datle namočíme asi na hodinu do teplej vody.
2. Orechy nastrúhame najemno a pridáme k nim datle. Všetko poriadne premixujeme a dostaneme tuhšiu masu.
3. Do orechovo-datlovej masy pridáme škoricu, kakao a nastrúhanú pomarančovú kôru.
4. Na záver primiešame sekané brusnice a hrozienka.
5. Tvarovať môžeme gule alebo pomocou formičky malé kopčeky, ktoré ozdobíme kokosom a brusnicou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára