streda, 1. júla 2015

Mini koláčiky s jahodami

  • 2x lístkové cesto
  • jahody
  • 3 polievkové lyžice trstinového cukru
  • 1 polievková lyžica Zlatého klasu




     




1. Lístkové cesto nakrájame a následne nastriháme aj papier, na ktorom bolo uložené, aby sme mohli s papierom na pečenie štvorce cesta ukladať do plechu na muffiny.


2. Jahody nakrájame na menšie kúsky a posypeme trstinovým cukrom.



3. Jahody s cukrom povaríme asi 5 minút a následne zahustíme jednou polievkovou lyžicou Zlatého klasu.

4. Zahustené jahody odstavíme a necháme trošku vychladnúť.


5. Nakrájané cesto spolu s papierom na pečenie opatrne vložíme do formy na muffiny.

6. Do stredu cesta dáme dve polievkové lyžice udusených jahôd a lístkové cesto po okrajoch zabalíme.

 
7. Pečieme pri teplote 200 stupňov 25 minút.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára