štvrtok, 28. januára 2016

Jablkovo škoricový koláč

  • 2 hrnčeky polohrubej múky (250g)
  • 1,5 hrnčeka práškového cukru
  • 2 vajcia
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 vanilkový cukor
  • 4 čajové lyžičky škorice
  • 4 jablká
  • brusnice
  • nutella
  • mandľové lupienky




1. Vyšľaháme vajíčka s práškovým cukrom a vanilkou.


2. Pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva.


3. Do cesta pridáme škoricu a na záver nastrúhané jablká a brusnice.


 
 
4. Pečieme pri teplote 180 stupňov približne 30 minút.

 
5. Po upečení potrieme koláč nutellou a posypeme mandľovými lupienkami.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára